Who are we       Datacenter services       Access services       Hosting services       Additional services       Support tools       News     ipv6 ready
 
   

Rack66 levert enerzijds een snelle en betrouwbare Internet connectie via een fiber hoge snelheid netwerk  internationale connecties met de grootste Internetknooppunten ter wereld, onder meer in New York, Londen, Amsterdam, Singapore, Salt Lake City en vele, vele andere locaties. Het netwerk van Rack66 en haar partners garandeert u een snelle datatransmissie over die connecties met de beste verhouding in kwaliteit en snelheid.

RackspaceAnderzijds levert Rack66 de mogelijkheid om servers, applicaties of Internet websites en andere Internetgerelateerde apparatuur onder te brengen in een daartoe gespecialiseerd datacenter. Dit datacenter, gelegen in de Brusselse agglomeratie is niet alleen voorzien van een volledig uitgebouwde batterijzaal, twee zware dieselmotoren en een uiterst gesofistikeerde, precieze en computervriendelijke brandbeveiligingsinstallatie, maar wordt 24 uur op 24 uur bewaakt en gecontroleerd door gekwalificeerd veiligheidspersoneel.

De oprichters, die aan de basis stonden van Rack66, zijn Internetspecialisten met een ruime veldervaring, als content provider, Internetnetwerkarchitect, beveiligingsspecialist, ... Door hun ervaringen kennen zij de noden en de behoeften van de meeste content leverende bedrijven als de besten. Zij kunnen zich niet alleen inleven in de behoeften van hun klanten, maar bovendien hen adviseren met hun jarenlange ervaring en deskundigheid.

 
 
Footer