Who are we       Datacenter services       Access services       Hosting services       Additional services       Support tools       News     ipv6 ready
 
   

Rack66 is een middelgrote ISP gespecialiseerd in Business Hosting, Housing & Leased Lines.

Opgericht in 2000 door Frans Gerbosch (Ex CEO XS4all Internet NV Belgium) & Filip Vandegehuchte (Linux & PHP application consultant) heeft RACK66 de laatste 8 jaar een stevige groei achter de rug. In 2011 heeft Rudi Vansnick de plaats van Filip Vandegehuchte ingenomen en zorgt hij nu samen met Frans voor de verdere doorgroei van het bedrijf.

Rack66 heeft misschien geen klinkende naam bij het surfende publiek maar dat is ook nooit de bedoeling geweest. Rack66 heeft altijd de bedrijfsmarkt als focus gehad. Rack66 was vanaf de start winstgevend en heeft de laatste jaren een gemiddelde jaarlijkse groei doorgemaakt van 30% in omzet en 120% in trafiek.

Door de zwaar geautomatiseerde structuur en de dichte samenwerking met zijn klanten qua provisionering is Rack66 er in geslaagd een klein maar zeer dynamisch team te blijven. Dit laat ons toe om een hoog qualitatief product af te leveren aan de beste marktprijzen en daarbij een degelijke winstgevendheid te garanderen. Het is de enige manier waarop we blijvende investeringen in infrastructuur voor onze klanten kunnen garanderen.

 
 
Footer