Who are we       Datacenter services       Access services       Hosting services       Additional services       Support tools       News     ipv6 ready
 
   

Rack66 werd in 2000 opgestart toen een aantal grotere klanten van de gevestigde ISP's tot de conclusie kwamen dat het beter was het heft in eigen handen te nemen en op zoek te gaan naar een collocatie ruimte waar ze samen bandbreedte konden aankopen aan groothandelsprijzen en volledige technische controle konden hebben. 

Deze vooral technische georiënteerde mensen waren ze op zoek naar een oplossing die de hoogste standaarden van service aan kon zonder er veel doekjes rond te winden? In een sector waar je veiligheid en performance samengaat met de leveranciers die je kiest was het een geschikt moment om voor een nieuw AAA datacenter te kiezen met zware fiber verbindingen in plaats van services af te nemen van een ISP die vooral kijkt naar het aantal ADSL lijnen die het in de markt heeft verzet.

Door de loop der jaren is de organisatie gegroeid en zijn er een hele hoop klanten bijgekomen die vooral geïnteresseerd zijn in no-nosence high performance infrastructuur.

 
 
Footer